Béda révisi "1594"

20 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: simple:1594; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: os:1594-æм аз)
m (bot Nambih: simple:1594; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1594''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[sah:1594]]
[[scn:1594]]
[[simple:1594]]
[[sk:1594]]
[[sl:1594]]
17.438

éditan