Béda révisi "Cikampék, Karawang"

3 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{kacamatan|nami=CikampekCikampék
|dati2=Kabupatén
|nami dati2=Karawang
}}
 
'''CikampekCikampék''' nyaéta hiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Karawang]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
==Wates Wilayah==
 
{{Kabupatén Karawang}}
<!--{{CikampekCikampék, Karawang}}-->
 
{{Kacamatan-pondok}}
23.354

éditan