Béda révisi "Romanisasi aksara Jepang"

m
taya kamandang éditan
m (Malikkeun éditan Irwangatot, diganti deui ka vérsi ahir ku DiN)
m
{{pondok}}
{{Japanese writing}}
'''[[Romanization|Romanisasi]] kecap [[Basa Jepang]]''', nyaeta nuliskeun karakter nu asalna tina tulisan ([[kanji]]) Basa Cina jeung skrip [[syllabary|suku kata]] ([[kana]]) kana hurup Latin, keur kaperluan nuliskeun tanda jalan, ngaran sarta dina kamus jeung teks book keur urang luar nu hayang diajar Basa Jepang.
11.749

éditan