Béda révisi "795"

16 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: war:795; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: gan:795年)
m (bot Nambih: war:795; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''795''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[vls:795]]
[[vo:795]]
[[war:795]]
[[zh:795年]]
[[zh-yue:795年]]
17.438

éditan