Béda révisi "1153"

17 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Nambih: arz:1153; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: tk:1153)
m (bot Nambih: arz:1153; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1153''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[an:1153]]
[[ar:1153]]
[[arz:1153]]
[[ast:1153]]
[[az:1153]]
17.467

éditan