Béda révisi "979"

13 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:979; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:979)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:979; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''979''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:979 እ.ኤ.አ.]]
[[an:979]]
[[ar:ملحق:979]]
[[ast:979]]
[[az:979]]
17.429

éditan