Béda révisi "970"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:970; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:970)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:970; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''970''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:970 እ.ኤ.አ.]]
[[an:970]]
[[ar:ملحق:970]]
[[ast:970]]
[[az:970]]
17.462

éditan