Béda révisi "17"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:17; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:17)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:17; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''17''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:17 እ.ኤ.አ.]]
[[an:17]]
[[ar:ملحق:17]]
[[ast:17]]
[[az:17]]
17.467

éditan