Béda révisi "379"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:379; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:379)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:379; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''379''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:379 እ.ኤ.አ.]]
[[an:379]]
[[ar:ملحق:379]]
[[ast:379]]
[[az:379]]
17.467

éditan