Béda révisi "Maung"

Taya parobahan ukuran ,  15 tahun yang lalu
m
m (+méong)
* [[Singa]], ''Panthera leo'' (Aprika, [[Leuweung Gir]] di [[India]]; ogé di Éropa tenggara jeung [[Tatar Arab]] jaman baheula)
* [[Jaguar]], ''Panthera onca'' (Amérika, ti [[Méksiko]] nepi ka [[Argéntina]] kalér)
* [[Maung tutultotol]], ''Panthera pardus'' (Asia jeung Aprika)
 
'''"Maung" lianna:'''
11.779

éditan