Béda révisi "583"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:583; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:583)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:583; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''583''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:583 እ.ኤ.አ.]]
[[an:583]]
[[ar:ملحق:583]]
[[ast:583]]
[[az:583]]
17.470

éditan