Béda révisi "622"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:622; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:622)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:622; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''622''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:622 እ.ኤ.አ.]]
[[an:622]]
[[ar:ملحق:622]]
[[ast:622]]
[[az:622]]
17.429

éditan