Béda révisi "629"

13 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:629; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:629)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:629; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''629''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:629 እ.ኤ.አ.]]
[[an:629]]
[[ar:ملحق:629]]
[[ast:629]]
[[az:629]]
17.415

éditan