Béda révisi "627"

13 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:627; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:627)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:627; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''627''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:627 እ.ኤ.አ.]]
[[an:627]]
[[ar:ملحق:627]]
[[ast:627]]
[[az:627]]
17.429

éditan