Béda révisi "695"

13 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:695; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:695)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:695; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''695''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:695 እ.ኤ.አ.]]
[[an:695]]
[[ar:ملحق:695]]
[[ast:695]]
[[az:695]]
17.415

éditan