Béda révisi "856"

13 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:856; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:856)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:856; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''856''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:856 እ.ኤ.አ.]]
[[an:856]]
[[ar:ملحق:856]]
[[ast:856]]
[[az:856]]
17.421

éditan