Béda révisi "869"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:869; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:869)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:869; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''869''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:869 እ.ኤ.አ.]]
[[an:869]]
[[ar:ملحق:869]]
[[ast:869]]
[[az:869]]
17.438

éditan