Béda révisi "1066"

16 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: tl:1066; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1066)
m (bot Nambih: tl:1066; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1066''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[th:พ.ศ. 1609]]
[[tk:1066]]
[[tl:1066]]
[[tr:1066]]
[[tt:1066]]
17.429

éditan