Béda révisi "1117"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1117; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1117; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1117''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1117 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1117]]
[[ar:ملحق:1117]]
[[ast:1117]]
[[az:1117]]
17.438

éditan