Béda révisi "1155"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1155; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1155)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1155; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1155''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1155 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1155]]
[[ar:ملحق:1155]]
[[arz:1155]]
[[ast:1155]]
17.475

éditan