Béda révisi "1163"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1163; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1163)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1163; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1163''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1163 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1163]]
[[ar:ملحق:1163]]
[[ast:1163]]
[[az:1163]]
17.435

éditan