Béda révisi "1223"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1223; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1223)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1223; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1223''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1223 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1223]]
[[ar:ملحق:1223]]
[[ast:1223]]
[[az:1223]]
17.438

éditan