Béda révisi "1229"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1229; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1229)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1229; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1229''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1229 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1229]]
[[ar:ملحق:1229]]
[[ast:1229]]
[[az:1229]]
17.479

éditan