Béda révisi "1255"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1255; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1255)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1255; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1255''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1255 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1255]]
[[ar:ملحق:1255]]
[[ast:1255]]
[[az:1255]]
17.474

éditan