Béda révisi "1252"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1252; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1252)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1252; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1252''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1252 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1252]]
[[ar:ملحق:1252]]
[[ast:1252]]
[[az:1252]]
17.470

éditan