Béda révisi "1472"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1472; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1472)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1472; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1472''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1472 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1472]]
[[ar:ملحق:1472]]
[[arz:1472]]
[[ast:1472]]
17.467

éditan