Béda révisi "1556"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1556; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1556)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1556; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1556''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1556 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1556]]
[[ar:ملحق:1556]]
[[ast:1556]]
[[az:1556]]
17.470

éditan