Béda révisi "1545"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1545; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1545)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1545; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1545''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1545 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1545]]
[[ar:ملحق:1545]]
[[ast:1545]]
[[az:1545]]
17.470

éditan