Béda révisi "1681"

13 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1681; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1681)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1681; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1681''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1681 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1681]]
[[ar:ملحق:1681]]
[[ast:1681]]
[[az:1681]]
17.429

éditan