Béda révisi "Spésifisitas"

9 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
Dina [[binary classification|tés binér]], saperti dina tés diagnosa médis keur panyakit di hiji wewengkon, '''specificity''' nyaéta proporsi négatip bener tina sakabéh sampel négatip nu dités, nyaéta
:<math>{\rm specificity}=\frac{\rm number\ of\ true\ negatives}{{\rm number\ of\ true\ negatives}+{\rm number\ of\ false\ positives}}.</math>
{{stub}}
 
==Tempo Ogé==
912

éditan