Béda révisi "Statistik sosial"

25 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
Biasan, ahli sosial mateakeun dina [[Program evaluation|evaluasi]] kualitas [[service|palayanan]] sabagian grup organisasi, dina analisa paripolah grup masarakat dina lingkunganna, atawa dina nangtukeun naon nu butuh jeung kahayang masarakat ngaliwatan [[Sampling|sampling]] statistik.
 
[[Kategori:Statistika]]
912

éditan