Béda révisi "Citakan:Sub kaca dokuméntasi"

m
taya kamandang éditan
m
{{#ifeq: {{lc:{{SUBPAGENAME}}}} | {{{override|doc}}} |
</includeonly><div class="messagebox" id="template_doc_page_viewed_directly" style="text-align: center">
Subkaca ieu ngandung [[Wikipedia:Dokuméntasi citakan|dokuméntasi]], [[Wikipedia:Kategori|kategori]] jeung eusi lianna nu lain mangrupakeun bagéan tina citakan.<br /><span style="font-size:0.9em;">Keur nempo kaca {{lc:{{NAMESPACE}}}}nana soranganana, tempo {{{1|[[{{SUBJECTSPACE}}:{{BASEPAGENAME}}]]}}}.</span></div>
{{DEFAULTSORT:{{PAGENAME}}}}{{#if:{{{inhibit|}}}|<!-- skip -->|[[Category:Subkaca dokuméntasi<noinclude>| </noinclude>]]}}
<includeonly>}}</includeonly><noinclude>
11.792

éditan