Buka ménu utama

Wikipedia β

Parobahan

Fisika tioritis

47 bita ditambahkeun, 11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{tarjamahkeun|Inggris}}
 
'''Tiori Fisika''' nyoba mikaharti dunya kujalan nyieun model-model tina alam/zat nyata, dipake jang ngakalan, nerangkeun, nyawang phenomena fisika kucara "''tiori fisika''". Aya tilu tiori nu geus tangtu; teori "mainstream", tiori "proposed" sarta tiori "fringe" .
 
 
Theoretical physics is just one important part of [[physics]]; the other part is [[experimental physics]]. The difference between theoretical physics and [[mathematical physics]] is that mathematical physics finds the mathematical rigor required in [[mathematics]] to be more important than the contact with experiments and observations.
 
[[Kategori:Fisika]]
912
éditan