Béda révisi "1420-an"

21 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 1420; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: kv:1420-ӧд вояс)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 1420; kosmetik perubahan)
'''1420-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] [[1420]] nepi ka taun [[1429]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{DekadeJeungTaun1|15}}
[[Kategori:1420-an]]
 
[[ar:ملحق:عقد 1420]]
[[ast:Años 1420]]
[[be-x-old:1420-я]]
17.416

éditan