Béda révisi "1760-an"

21 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 1760; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: mhr)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 1760; kosmetik perubahan)
'''1760-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] [[1760]] nepi ka taun [[1769]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{DekadeJeungTaun1|18}}
[[Kategori:1760-an]]
 
[[ar:ملحق:عقد 1760]]
[[ast:Años 1760]]
[[be:1760-я]]
17.421

éditan