Béda révisi "20-an"

21 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 20; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ko:20년대)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 20; kosmetik perubahan)
'''20-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] [[20]] nepi ka taun [[29]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[als:20er]]
[[an:Años 20]]
[[ar:ملحق:عقد 20]]
[[ast:Años 20]]
[[be:20-я]]
17.467

éditan