Béda révisi "Informasi Fisher"

Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Dina kasus paramete θ ngarupakeun nilai vektor, informasi ngarupakeun harti-positip tina matriks, nu dihartikeun sameter dina parameter ruang; akibatna [[differential geometry]] dipake dina ieu topik. Tempo [[Fisher information metric]].
 
[[Category:StatisticsStatistika]][[Category:Information theory]]
912

éditan