Force India: Béda antarrépisi

933 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Force India''' mangrupakeun salahsahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti India. Tim ieu mangrupakeun akusisi ti tim Spyker anu pernah turun di taun 2007. Nu miboga tim...
(Nyieun kaca anyar '''Force India''' mangrupakeun salahsahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti India. Tim ieu mangrupakeun akusisi ti tim Spyker anu pernah turun di taun 2007. Nu miboga tim...)
(taya bédana)
124

éditan