Béda révisi "29 Nopémber"

26 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: bcl:Nobyembre 29; kosmetik perubahan
m (bot Miceun: wuu:11月29号)
m (bot Nambih: bcl:Nobyembre 29; kosmetik perubahan)
'''29 Nopémber''' nyaéta poé ka-333 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{kalender-pondok}}
 
[[Kategori:Nopémber]]
 
[[az:29 noyabr]]
[[bat-smg:Lapkristė 29]]
[[bcl:Nobyembre 29]]
[[be:29 лістапада]]
[[be-x-old:29 лістапада]]
2.463

éditan