Béda révisi "Abdurrahman Wahid"

537 bita dipupus ,  11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Abdurrahman Wahid''' (biasa disebut ogé '''Gus Dur''') (lahir [[4 Agustus]], [[1940]]) ngajabat [[Présidén Indonésia]] ti taun [[1999]] nepi ka [[2001]], sarta pamingpin [[Partai Kebangkitan Bangsa]], nu diadegkeun sanggeus [[Suharto]] turun jabatan. Anjeunna ngarupakeun inohong ti [[Nahdlatul Ulama]]. Ku alatan kasakit jeung masalah korupsi, anjeunna diturunkeun tina jabatan présidén bulan Juli 2001.
 
{{start box}}
<table style="background:#aaaaaa; text-align: center" align=center>
{{s-off}}
<tr>
{{succession box | title=[[Presiden Indonesia]] | before=[[Baharuddin Jusuf Habiebie]] | after=[[Megawati Sukarnoputri]] | years=1999-2001 }}
<td colspan="3" style="background:#dddddd">
{{end box}}
[[Daptar Présidén Indonésia|Présidén Indonésia]]</td>
</td>
</tr>
<tr>
<td style="background:#dddddd; padding-left: 1em; padding-right: 1em">
'''Saméméhna''':<br />
[[B. J. Habibie]]<br />
([[1998]] - [[1999]])
</td>
<td style="background:#dddddd; padding-left: 1em; padding-right: 1em">
'''Abdurrahman Wahid'''<br />
([[1999]] - [[2001]])
</td>
<td style="background:#dddddd; padding-left: 1em; padding-right: 1em">
'''Diganti ku''':<br />
[[Megawati Sukarnoputri]]<br />
([[2001]]-)
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3" style="background:#dddddd">
[[Pulitik Indonésia]]
</td>
</tr>
</table>
 
{{Presiden Indonesia}}
609

éditan