Béda révisi "Élmu ukur"

25 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 80.223.156.182, diganti deui ka vérsi ahir ku SilvonenBot
m (Malikkeun éditan 80.223.156.182, diganti deui ka vérsi ahir ku SilvonenBot)
[[zh-classical:幾何]]
[[zh-min-nan:Kí-hô-ha̍k]]
[[zh-yue:幾何學]]PASKA HAISEE JA BANJO SOI
11.890

éditan