Élmu ukur: Béda antarrépisi

3 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Malikkeun éditan 80.223.156.182, diganti deui ka vérsi ahir ku SilvonenBot)
mTidak ada ringkasan suntingan
'''Élmu uku atawaukur''' atawa '''géométri''' (tina [[basa Yunani]] ''γεωμετρία''; geo = bumi, metria = ukar-ukur) sacara harafiah hartina ulikan mgeunaanngeunaan ukar-ukur bumi, nyaéta cabang titina [[matematika]] anu ngulik hubungan dina jero rohang.
 
== Élmu ukur munggaran ==
23.354

éditan