Obrolan pamaké:F1fans: Béda antarrépisi

1.409 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Pangbagéa!
(Nyieun kaca anyar ==Translation request== Hi F1fans! Would you be so kind to help me translate this article into the wonderful Sunda language? ''Please''. If you think that article i...)
 
(Pangbagéa!)
 
<div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ddcef2; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' [[Wikipédia:Wilujeng sumping|Wilujeng sumping]] di komunitas '''[[Wikipédia]]''', hususna Wikipédia édisi [[Basa Sunda]].
Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca [[Pamaké:{{PAGENAME}}|pamaké {{PAGENAME}}]] ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.
 
Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :
:*[[Wikipédia:Pitulung|Pitulung]], atanapi mangga tingalan [[Wikipédia:NLD|nu loba ditanyakeun]] (sanajan can lengkep) ngeunaan ramatloka ieu.
:*upami sadérék nembéan di Wikipédia ieu, mangga tingali cara maké di [[Wikipedia:Kursus kilat|Kursus kilat]] jeung [[Wikipedia:Cara nyieun artikel|Cara nyieun artikel]]
:*Nanyakeun atawa méré usul ngeunaan Wikipédia ieu di '''''[[Wikipedia:Sawala|Sawala]]'''''.
:*Pigunakeun '''[[Wikipédia:Kotrétan|Kotrétan]]''' pikeun nyobaan ngédit.
 
Keur '''tawis leungeun''' dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik &#126;&#126;&#126;&#126; (opat kali tanda gelombang/''tilde'').
{|width="100%"
|align="right"|'''[[Wikipedia:Babel/su-0|Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?]]'''
|}
 
 
 
 
 
— [[Pamaké:Mikhailov Kusserow|Mikhailov Kusserow]] ([[Obrolan pamaké:Mikhailov Kusserow|sawala]]) 09:28, 3 Désémber 2009 (UTC)
</div><br/>
 
==Translation request==
Hi F1fans! Would you be so kind to help me translate [[:en:Lu Xun|this article]] into the wonderful Sunda language? ''Please''. If you think that article is too long, here is a short version: "Lu Xun was a Chinese short story writer, editor, translator, critic, essayist and poet. He was most famous for the novella The ''True Story of Ah Q''." Thanks a lot and best regards:)--[[Pamaké:Amaqqut|Amaqqut]] ([[Obrolan pamaké:Amaqqut|sawala]]) 07:07, 5 Nopémber 2009 (UTC)