Béda révisi "562"

21 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: be-x-old:562; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:562)
m (bot Nambih: be-x-old:562; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''562''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[az:562]]
[[be:562]]
[[be-x-old:562]]
[[bg:562]]
[[bh:५६२]]
17.467

éditan