Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 9 tahun yang lalu
m
bot Nambih: te:మరమనిషి Ngarobih: ta:தானியங்கி; kosmetik perubahan
 
Robot jangjangan ékspériméntal sarta conto lain nu ngéksploitasi [[biomimikri]] ogé dina tahap pengembangan dini. Nu disebut "[[nanomotor]]" jeung "[[kawat cerdas]]" diperkirakeun bisa nyederhanakeun daya gerak sacara drastis, sedengkeun stabilisasi dina penerbangan katempona bakal ditingkatkeun ngaliwatan [[giroskop]] nu kacida leutikna. Rojongan penting pagawéan ieu nyaéta keur risét militér téhnologi mata-mata.
{{Link FA|ar}}
 
[[Kategori:Téhnologi]]
[[Kategori:Robot|*]]
 
{{Link FA|ar}}
 
[[ang:Searuþræl]]
[[sr:Робот]]
[[sv:Robot]]
[[ta:ரோபோதானியங்கி]]
[[te:మరమనిషి]]
[[th:หุ่นยนต์]]
[[tr:Robot]]
17.410

éditan