Béda révisi "36 SM"

10 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: tr:MÖ 36; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: tr:MÖ 36; kosmetik perubahan)
'''36 SM''' nyaéta taun ka-36 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[sv:36 f.Kr.]]
[[th:พ.ศ. 508]]
[[tr:M.Ö. 36]]
[[tt:MA 36]]
[[uk:36 до н. е.]]
17.470

éditan