Béda révisi "15 Pébruari"

15 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:15 فبراير; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ur:15 فروری)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:15 فبراير; kosmetik perubahan)
'''15 Pébruari''' nyaéta poé ka-46 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{kelender-pondok}}[[Kategori:Pébruari]]
 
[[Kategori:Pébruari]]
 
[[af:15 Februarie]]
[[an:15 de febrero]]
[[ar:ملحق:15 فبراير]]
[[arz:15 فبراير]]
[[ast:15 de febreru]]
17.462

éditan