Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 9 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1 فبراير; kosmetik perubahan
'''1 Pébruari''' nyaéta poé ka-32 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
* [[1922]] - [[Yamagata Aritomo]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-3 jeung 9.
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{kelender-pondok}}[[Kategori:Pébruari]]
 
[[Kategori:Pébruari]]
 
[[af:1 Februarie]]
[[an:1 de febrero]]
[[ar:ملحق:1 فبراير]]
[[arz:1 فبراير]]
[[ast:1 de febreru]]
17.410

éditan