Béda révisi "Fungsi dénsitas probabilitas"

m
taya kamandang éditan
m
m
:<math>f(x)={e^{-{x^2/2}}\over \sqrt{2\pi}}</math>.
 
Lamun [[variabel randomacak]] ''X'' diberekeun sarta distribusina kaasup kana fungsi probabiliti densiti ''f''(''x''), mangka [[nilai ekspektasi]] ''X'' (lamun eta aya) bisa diitung ku
 
:<math>\operatorname{E}(X)=\int_{-\infty}^\infty x\,f(x)\,dx</math>
5.857

éditan