Béda révisi "Shichibukai"

109 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Shichibukai''' mangrupakeun sebutan kanggo tujuh panglima perang nu dibentuk ku [[Pamarentah Dunya]] jeung pihak [[Angkatan Laut]] dina dunia [[anime]] [[manga]] [[One Piece]] karya [[Eiichiro Oda]].
[[Image:Shichibukai.png|thumb|Kelompok shichibukai pertama kali, ti kenca ka katuhu nyaeta [[Shichibukai#Crocodile|Crocodile]], [[Shichibukai#Donquixote Doflamingo|Doflamingo]], [[Shichibukai#Boa Hancock|Hancock]], [[Jimbeii]], [[Shichibukai#Gecko Moria|Moria]], [[Shichibukai#Draculle Mihawk|Mihawk]] jeung [[Shichibukai#Bartholomew Kuma|Kuma]]|200px]]
 
== Asal muasal ==
609

éditan